Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Portet Strand

Het strand van El Portet is ongeveer 350 meter lang en wordt gekenmerkt door zijn geaccentueerde schelpvorm. Het turkooisblauwe water leent zich uitstekend voor een zuiverende duik of een onderwaterroute als u een watersportliefhebber bent. Het heeft een bedrijf direct aan het strand dat sporten als kajakken, snorkelen en peddelsurfen toegankelijker maakt.

Deze opties zijn mogelijk dankzij de zijmuren die het strand omringen, waardoor het water een oase van rust wordt. Zoals u ziet, is het ook een niet te missen plek om met het gezin en de allerkleinsten van te genieten. Om al deze redenen is het één van de beroemdste stranden van dit deel van de Costa Blanca.

Het is een strand van zeer fijn zand, hoewel er een klein hoekje is met gladde stenen.

Het is bekroond en erkend met de Blauwe Vlag van de Europese Stichting en is zonder twijfel het meest schilderachtige strand van Moraira-Teulada. Het is zelfs het strand dat het meest wordt bezocht door gezinnen uit de streek, dankzij de volledig uitgeruste en toegankelijke voorzieningen. Het heeft strandwachten en ligt zeer dicht bij verschillende restaurants met terrassen waar u van de zomer kunt genieten in al zijn pracht en met een prachtig uitzicht.

Dankzij de nabijheid van het stadscentrum is het één van de populairste stranden van de Costa Blanca en wordt het beschouwd als één van de beste zandstranden van de hele Levantijnse kust.

Vanaf dit strand kunt u een zeer eenvoudige wandelroute beginnen. Het is zeer toegankelijk voor het hele gezin en de eindbestemming is de Torre Vigía del Cap d'Or. Gaat u dit juweeltje van een strand missen?

Details van Portet Strand

  • Playa del Portet, C. Puerto de Sta. Cruz, 4, 10, 03724 Teulada, Alicante

Vakantiehuizen in Moraira

Geniet van een op maat gemaakte accommodatie en maak uw vakantie onvergetelijk.