Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Cala de l'Advocat

Cala de l'Advocat is een perfecte bestemming om met uw gezin naartoe te gaan. Het is een kleine baai, maar dat doet er niets aan af. Het heeft een karakteristieke kunstmatige betonnen golfbreker die het onderscheidt van de rest van de baaien in Benissa Costa. Deze golfbreker heeft een trap die naar de zee leidt. Zo neemt deze hoek de vorm aan van een natuurlijk zwembad. De rest van het gebied is een kleine inham van fijn zand en stenen. Het water is er zeer kalm dankzij de golfbreker en het is er ook niet overdreven diep.

De baai wordt beschermd door een 50 meter hoge klif. De klif van Cantalar steekt uit in zee, waardoor de omgeving eigenaardiger wordt naarmate men verder loopt langs Punta Fosca.

Het biedt de mogelijkheid om watersporten te beoefenen die niet zo gebruikelijk en toegankelijk zijn, zoals zeilen of surfen. Hoewel de meest populaire sport snorkelen is. De diensten omvatten een parkeerplaats, een strandbar, voetbaden en toiletten. Het is een baai die in de zomermaanden minder wordt bezocht dan gewoonlijk. Zoals u ziet, heeft het alle perfecte ingrediënten om hier een hele dag door te brengen, uit te rusten en los te koppelen.

Details van Cala de l'Advocat

  • Cala Advocat, C. el Gavilá, 17, 03720 Benissa, Alicante

Villa's in Benissa Costa

Ontdek de beste villa's verborgen langs de kust van Benissa.