Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Fustera Strand

Het strand van La Fustera is een van de bekendste en populairste stranden van Benissa Costa. Het heeft verschillende prijzen ontvangen voor het milieu dat het omringt, de kwaliteit van zijn wateren en de mariene diversiteit die het bezit. Onder deze onderscheidingen zijn de Blauwe Vlag en de Ecoplayas-onderscheiding. Vanuit de kleine hoekjes heeft men toegang tot de Cova de la Fustera, die een bijzondere omgeving biedt naar de Peñón de Ifach en de Middellandse Zee. Het is een 10 meter hoge grot, ideaal voor de avonturiers.

Het is een afgelegen plek met fijn, glanzend zand, die u beslist moet bezoeken als u naar Benissa komt. Bovendien lenen de posidonia-weiden zich uitstekend voor het beoefenen van watersporten zoals snorkelen. In feite zijn er faciliteiten voor wateractiviteiten.

De vegetatie reikt bijna tot aan de rand van de zee. De zeebodem is een perfecte omgeving om een grote verscheidenheid aan zeefauna te garanderen.

Het is een strand met alle diensten die je je maar kunt voorstellen. In de eerste plaats is het geschikt voor personen met beperkte mobiliteit en zijn er toiletten die toegankelijk zijn met amfibie-stoelen en krukken. Er zijn ook de gebruikelijke faciliteiten voor een dagje uit met het gezin, zoals picknickplaatsen, een strandbar en een kinderspeelplaats voor de kleintjes.

Het is gemakkelijk bereikbaar over de weg en er is een parkeerplaats in de buurt. Indien u meer informatie wenst over de rest van dit gebied, ligt op enkele meters van La Fustera het Casa dels Cents Vents met het VVV-kantoor en de Aula del Mar. Dit is een plaats waar verschillende activiteiten worden uitgevoerd om mensen bewust te maken van duurzame ontwikkeling en milieubescherming.

Details van Fustera Strand

  • Playa de la Fustera, Carrer del Navegant Josep Ribes, 14, 03720 Benissa, Alicante

Villa's in Benissa Costa

Ontdek de beste villa's verborgen langs de kust van Benissa.