Geen borg info

COVID. Volledige terugbetaling van uw boeking info

Gratis annulering info

Cala Pinets

Dit is een wilde inham met rotsblokken. Het onderscheidt zich door zijn zijdelingse uitzichten en vooral door het uitzicht op de Peñón de Ifach. Deze baai ligt op de route van de ecologische wandeling van Benissa, zodat u van de gelegenheid gebruik kunt maken om deze te bezoeken.

Cala Pinets kan worden verdeeld in twee gebieden, beide ideaal voor een duik. Eén ervan bestaat uit zand en bevindt zich aan de rechterkant van de baai. Aan de andere kant is het meer rotsachtige gebied, dat helemaal niet gevaarlijk is en vrij toegankelijk. Dit rotsachtige gedeelte is perfect voor een gezinsuitstapje, spelen met de kinderen en in alle rust zonnebaden. Deze rotsen staan in de regio bekend als "Mar Muerta" (Dode Zee). Het heeft zeer weinig niveau, het is open en tegelijkertijd beschermd in geval van sterke golven.

Het is een zeer populaire bestemming voor liefhebbers van wateractiviteiten. De populairste activiteiten in deze baai zijn snorkelen en surfen. Het kristalheldere water is 100% geschikt voor deze sporten. Elke keer als we het naderen, kunnen we niet anders dan denken wat een stukje paradijs het is.

Het is slechts een paar minuten verwijderd van het naburige strand, Playa de La Fustera, dat volledig is uitgerust met alle diensten die u nodig kunt hebben.

Details van Cala Pinets

  • Cala Pinets, Benissa, Carrer dels Pinets, 03720, Alicante

Villa's in Benissa Costa

Ontdek de beste villa's verborgen langs de kust van Benissa.