Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Vakantieverhuur Management aan de Costa Blanca.

Wij weten dat u zo weinig mogelijk zorgen en een zo groot mogelijke rentabiliteit nodig heeft en wij doen al sinds 1994 waar wij het beste in zijn: uw eigendom verzorgen en er waarde aan toevoegen.

TIME TO RENT

Wij zorgen voor alles zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Wanneer een eigendom deel gaat uitmaken van onze portefeuille, begint een heel proces waarvan u op de hoogte moet zijn om te begrijpen wat onze taak is en wat we eigenlijk doen, afgezien van klanten naar uw eigendom brengen.

TIME TO REST

Villas Guzman, allemaal onder dezelfde paraplu.

Wij begrijpen dat uw zorgen en behoeften hier niet ophouden, en sinds meer dan een decennium hebben wij besloten ons bedrijf uit te breiden met een professionele, doeltreffende en bovenal resultaatgerichte verkoopafdeling.

Guzman Homes

Guzman Homes is de perfecte aanvulling, dezelfde familie met dezelfde interesse, de uwe. Een speciaal voor de verkoop ontworpen ruimte, gelegen in hetzelfde gebouw, maar in een andere omgeving en speciaal ontworpen voor onze kopende klanten. Een kantoor dat is ontstaan uit de behoeften van onze eigenaars-cliënten die in de loop der jaren hun behoeften hebben gewijzigd, of van hen die besluiten in het gebied te investeren en alleen op ons beheer vertrouwen. Wij wisten dat wij zelf het beste zouden zijn in het beheren van de aan- en verkoop, niet alleen vanwege onze kennis van de markt en omdat wij een familie uit de streek zijn, maar ook omdat wij gekwalificeerd personeel hebben dat doordrongen is van onze filosofie van een familiebedrijf, dichtbij en toegankelijk.

Kopen en verkopen - Architectenprojecten - Bouw
Guzman Homes, wij begeleiden u in alle stadia van uw investering.

Als experts in knowhow beheren wij zowel de verkoop van uw onroerend goed als de aankoop van nieuwe investeringen met een maximale garantie en vertrouwen, alsook nieuwe projecten volledig op maat van uw behoeften. Architectuur, bouw en decoratie om de beste van uitgebreide diensten te verlenen. Ons doel is u in elke fase te kunnen begeleiden, u te adviseren en u de hoogste rentabiliteit voor uw onroerend goed te garanderen. Omdat uw gemoedsrust onbetaalbaar is en dat weten we.

Ontdek
OWNERS
Wij willen onze eigenaars belonen!

Wij waarderen ten zeerste het vertrouwen dat de eigenaars van verhuurvilla's in ons stellen, zij zijn onze belangrijkste partner en wij willen met hen een gebaar van wederzijds vertrouwen en dankbaarheid maken. Wij verminderen de commissie Villas Guzman's verhuur villa-eigenaren die willen hun eigendom te verkopen, zal een 4% in plaats van de 5% commissie, die is vastgesteld in Spanje in onroerend goed transacties.

Kom erachter.