Bij Villas Guzmán denken we aan u en passen we ons aan uw behoeften aan!


Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw vakantie te financieren op de manier die het beste bij u past. We willen niet dat iets u tegenhoudt om van uw droomvakantie met uw familie en vrienden te genieten.

Daarom hebben we een flexibele financieringsdienst gecreëerd waarmee u van uw vakantie kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten.

Met onze financieringsdienst kunt u uw betalingen in maximaal 6 termijnen verdelen, afhankelijk van uw budget. Bovendien hoeft u slechts één maand voor aankomst 100% van de reservering te betalen. Zo kunt u met een gerust hart en zonder stress boeken, in de wetenschap dat u uw betalingen onder controle heeft.

Het proces is heel eenvoudig: u hoeft alleen maar de data en de accommodatie van uw voorkeur te kiezen en bij de reservering te kiezen voor 'Betaling per overschrijving'.

modo-de-pago

Op deze manier kunt u uw favoriete villa vooraf reserveren en beginnen met het plannen van uw vakantie aan de Costa Blanca. Daarna hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen op 0034 966497016, of een e-mail te sturen naar hello@villasguzman.com om ons te laten weten hoe u uw betalingen wilt regelen, en wij zorgen voor de rest!

Kortom, onze financieringsdienst is een handige en flexibele optie waarmee u met een gerust hart uw vakantie kunt plannen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om van uw droomvilla te gaan genieten.

Wij zijn er om u te helpen met alles wat u nodig heeft!