Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Vakantie in Moraira

Geniet van een droomvakantie op een unieke bestemming

Wat is er te zien in Moraira?

Dit is ongetwijfeld een van de meest charmante gemeenten van de Valenciaanse Gemeenschap. Deze gemeente wordt ook wel Teulada-Moraira genoemd omdat zij uit twee bevolkingscentra bestaat: Moraira aan de kust en Teulada in het binnenland.

Iedereen die Moraira bezoekt is in de ban van de plaatsen. U bent gewaarschuwd!

Zijn stranden en baaien, zijn beroemde kasteel of zijn kluizenaarswoningen en kerken vol geschiedenis zullen u fascineren.

De stranden en baaien zijn het kleine schelpvormige Playa del Portet, de baai van Portixol, ideaal om te zwemmen en te duiken, en de baai van Cap Blanc met zijn onovertroffen landschappen. U kunt ook zonnebaden in de baai van l'Andragó of op het strand van l'Ampolla. Als u genoeg dagen heeft, raden wij u aan om bij elk van hen een dag door te brengen!

Vlakbij de stranden ligt de beroemde en charmante haven, met kleine bootjes en lage gebouwen. Erlangs slenteren en de meest verse vis en zeevruchten gaan proeven is het beste wat je kunt doen.

En als u van de cultuur wilt genieten, nodigen wij u uit om de oude stad, het kasteel van Moraira en de historische Font Santa kapel te bezoeken.

We zullen je later vertellen wat je nog meer kunt doen maar.... Maak van de gelegenheid gebruik om te genieten van een van de beste plaatsen in de Valenciaanse Gemeenschap!

Vakantiehuizen in Moraira

Geniet van een op maat gemaakte accommodatie en maak uw vakantie onvergetelijk.

Essentiële plannen in Moraira

Als er twee woorden zijn die Moraira definiëren, dan zijn het traditie en geschiedenis. Alle essentie van de Costa Blanca is hier te vinden - een must-see!

Stranden en baaien van Moraira

Als u de stranden en baaien bekijkt, zult u begrijpen waarom het een steeds populairdere bestemming is voor een heerlijke zomervakantie.