Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Vakantie in Jalon

Geniet van een welverdiende vakantie in een droomomgeving

Wat is er te zien in Jalón?

Wil je iets anders doen? Als u zichzelf als ontdekkingsreiziger beschouwt en een plaats wilt bezoeken die niet erg druk bezocht wordt, raden wij u aan Jalón te bezoeken, een dorp aan de Costa Blanca, waar maar weinig mensen van zijn bestaan afweten. Het is een gebied dat zowel geschikt is voor de sportievelingen als voor diegenen die graag exquise wijnen proeven of gewoon wat rondkijken in het dorp. Als u van plan bent Jalón te bezoeken, stellen wij u drie dingen voor die u beslist moet doen:

Vlooienmarkt van Jalón: Dit is de beroemdste en meest immense vlooienmarkt in de omgeving, waar u van alles kunt vinden, van antieke relikwieën tot tweedehands kleding en accessoires en schilderijen. Het is elke zaterdag open.

Hoofdplein van Jalón: In het meest centrale deel van het dorp kunt u het kleurcontrast van de verschillende huisjes en het populairste gebouw van Jalón, de kerk van Santa María, bekijken. Het is een tempel met een enorme blauwe koepel en een langgerekte toren met een klok in het centrale deel. De grootsheid van deze kerk laat niemand onverschillig.

Bodegas de Jalón: Als u vindt dat u een goed gehemelte hebt voor wijnproeven, of als u gewoon graag een grote verscheidenheid aan likeuren, cava of oliën proeft, raden wij u aan de wijngaarden in de omgeving te bezoeken.