Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

La Fossa Strand

Playa de la Fossa is ook bekend als Playa de Levante. Het ligt ten noorden van de Peñón de Ifach en is zeer dicht bij de Salinas de Calpe. Het heeft dus een minder gebruikelijk en origineel uitzicht op de Rots en zijn minder bekende kant, die overblijfselen van vegetatie heeft die op het strand vallen.

Het is een stadsstrand met zeer rustig water en goudkleurig zand. Het is elke zomer een vaste bestemming voor veel gezinnen, omdat het alle voorwaarden biedt voor een heerlijke dag aan het strand.

Het heeft zijn eigen promenade die het afbakent en is bijna een kilometer lang. Het heeft diensten zoals restaurants, pubs, winkels en ijssalons. Zoals u kunt zien, alle voorzieningen die u nodig heeft. Bovendien beschikt het in de zomermaanden over diensten die het baden vergemakkelijken, waardoor het voor iedereen toegankelijker wordt.

U kunt er komen vanaf Calle Levante in Calpe en het is bekroond met de Blauwe Vlag.

Details van La Fossa Strand

  • Playa de la Fossa, 03710 Calpe, Alicante

Villa's in Calpe

Wij hebben de perfecte accommodatie voor u! Comfortabel en met alles wat u nodig heeft om te genieten van een perfecte vakantie aan de Costa Blanca, mis onze selectie niet!