Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Calpe promenade en haven

De kustroute van Calpe is ongeveer twee kilometer lang. De Paseo Infanta Elena is het begin van de promenade. Het is een promenade die altijd levendig en druk is. Het loopt langs het strand Arenal-Bol tot het punt waar het aansluit op de traditionele vissershaven van Calpe.

Langs de hele promenade kunt u genieten van verschillende beroemde plekjes aan de Costa Blanca, zoals de archeologische vindplaats Baños de la Reina. Maar vooral voor de ansichtkaarten en panoramische uitzichten die de route u zal nalaten.

In de vissershaven komt u de Real Club Náutico de Calpe tegen, het meest opvallende punt aan de kust van de gemeente. Dit is te danken aan zijn ongelooflijke faciliteiten en uitzichten, omgeven door de schaduw van de Peñón de Ifach. De haven heeft twee duidelijk gescheiden gebieden. Het gebied voor de vissers die hier werken en hun routine uitvoeren en het meer recreatieve nautische gebied, u zult versteld staan van het aantal en de verscheidenheid van de boten die elke dag door deze haven varen! Bovendien beschikt u dankzij de club over een geweldige zeilschool, toegankelijk voor alle leeftijden. Er zijn ook andere watersporten, zoals roeien en snorkelen.

We kunnen niet anders dan dit punt van de route aanbevelen als een fantastische plek om te eten en te genieten van de traditionele gastronomie van Calpe. U kunt niet alleen lekker eten in het restaurant van de club, maar er zijn ook talrijke restaurants met typische gerechten uit de baai, waar zeevruchten en rijst de hoofdrol spelen.

Details van Calpe promenade en haven

  • P.º Maritimo Playa del Bol, 03710 Calpe, Alicante

Villa's in Calpe

Wij hebben de perfecte accommodatie voor u! Comfortabel en met alles wat u nodig heeft om te genieten van een perfecte vakantie aan de Costa Blanca, mis onze selectie niet!