Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Cala El Racó

Een van de meest bijzondere baaien van Calpe dankzij het eigenaardige onderwaterpad om te duiken. Het is een uniek waterparcours in de Valenciaanse Gemeenschap dat is aangepast voor de speciale beoefening van deze watersport. Het onderwaterparcours omvat bewegwijzerde panelen op boeien en informatieve borden met informatie over de flora en fauna van het gebied. Bovendien kunnen degenen die zich nog meer willen verdiepen in de natuurlijke wereld van Calpe, meer informatie krijgen in de tentoonstelling van de oude vismarkt, nu bekend als het Instituut voor Onderzoek in Milieu en Mariene Wetenschappen, IMEDMAR.

De baai is toegankelijk vanaf de vissershaven en vanaf de Paseo Príncipe de Asturias, aangezien zij zich in het lager gelegen gebied rond de Peñón de Ifach bevindt. Het is een inham met witte keien in de vorm van rotsblokken, die een exotisch tintje geven aan het unieke landschap dat deze inham vormt.

Details van Cala El Racó

  • Cala el Racó, Ctra. Puerto, 16, 03710 Calp, Alicante

Villa's in Calpe

Wij hebben de perfecte accommodatie voor u! Comfortabel en met alles wat u nodig heeft om te genieten van een perfecte vakantie aan de Costa Blanca, mis onze selectie niet!