Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

De baden van de koningin

De Peñon de Ifach en de baai van Calpe zijn altijd een bewonderde en terugkerende omgeving geweest. Sinds de oudheid maakt Calpe deel uit van de geschiedenis van de Costa Blanca. De Romeinse archeologische vindplaats aan de kust van Calpe is daarvan het beste bewijs. De Baños de la Reina (baden van de koningin) zijn een niet te missen plek aan onze kustlijn. Ze bevinden zich in de schaduw van de Peñón, naast een baai van kalm en kristalhelder water, met natuurlijke zwembaden die steeds meer bezocht worden.

De Baños de la Reina kunnen in drie delen worden verdeeld. Ten eerste is er de Romeinse vicus. Hier kunt u de architectonische overblijfselen zien van een Romeinse villa vol luxe van meer dan 2000 jaar geleden. Ten tweede is er het thermale complex van La Muntanyeta. Deze overblijfselen werden 30 jaar geleden ontdekt, waar u het Romeinse systeem van thermale baden kunt waarderen. Tenslotte zijn er de Romeinse kinderdagverblijven. Zes met elkaar verbonden vijvers die in het midden van de kust in een rechthoekige vorm werden uitgegraven over een afstand van meer dan 100 meter.

Ongetwijfeld een unieke en andere plek om te genieten... Een onvergetelijke duik!

Details van De baden van de koningin

  • Freetour Baños de la Reina, paseo, 03710 Calp, Alicante

Villa's in Calpe

Wij hebben de perfecte accommodatie voor u! Comfortabel en met alles wat u nodig heeft om te genieten van een perfecte vakantie aan de Costa Blanca, mis onze selectie niet!