Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Vakantie in Calpe

Geniet van een welverdiende vakantie in een droomomgeving vol geschiedenis.

Wat te zien in Calpe?

De badplaats Calpe ziet eruit als iets uit een ansichtkaart, met een dramatische rotsachtige landtong en met palmbomen omzoomde stranden die langs het water van de Middellandse Zee liggen. Eens een voormalig vissersdorp, mengt de Costa Blanca stad Romeinse ruïnes met prachtige natuurparken en vele moderne stedelijke voorzieningen.

De grootste attractie is ongetwijfeld de majestueuze Peñon de Ifach, die de omgeving domineert op een hoogte van meer dan 330 meter en zichtbaar is lang voordat u de stad bereikt. Het is een fantastische plek voor een gezinsroute en u kunt beginnen met een bezoek aan de middeleeuwse nederzetting Poba d'Ifach.

De stranden en baaien zijn een andere grote attractie, en u kunt genieten van alles, van lange stranden met fijn zand tot kleine baaien en mooie hoekjes. Calpe heeft 3 stranden met blauwe vlag, wat de kwaliteit, uitmuntendheid en veiligheid ervan garandeert.

Calpe onderscheidt zich ook door de grote verscheidenheid aan sporten die u er kunt beoefenen, het is een steeds populairdere bestemming voor watersporten zoals snorkelen en diepzeeduiken. Bovendien is het door de nabijheid van de bergen een bestemming voor natuurliefhebbers geworden, en fietsen is er ongetwijfeld koning. Er zijn meer dan 40 km aan paden voor mountainbikers.

U zult een onvergetelijke vakantie hebben.

Villa's in Calpe

Wij hebben de perfecte accommodatie voor u! Comfortabel en met alles wat u nodig heeft om te genieten van een perfecte vakantie aan de Costa Blanca, mis onze selectie niet!

Stranden en baaien in Calpe

Dankzij de diversiteit van de kustlijn van Calpe zijn er eindeloze mogelijkheden om te genieten van de zon en een goede duik. U vindt er alles van lange stranden tot mooie hoekjes in de baaien. Om de toegankelijkheid te vergemakkelijken, zijn er verschillende kustpaden die de toegang tussen de baaien en stranden verbeteren zonder het zicht op zee te verliezen.