Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Cumbre del Sol

De uitdrukking "Alle wegen leiden naar Rome" is perfect van toepassing op Cumbre del Sol, want het is een gebied waar u kunt kiezen tussen verschillende stranden en baaien om de dag alleen of met uw naasten door te brengen. Het is een geweldige manier om je een paar dagen af te zonderen zonder plaatsen te hoeven herhalen. Het mooie weer, de adembenemende uitzichten en de prachtige baaien maken de Cumbre de Sol tot een van de must-visit bestemmingen. Wij stellen u vijf soorten stranden en baaien voor waar u kunt ontspannen en genieten.

Cala de Moraig: Een magische baai die toegankelijk is via een klein pad met houten balustrades en waar de grote kliffen het omringen alsof zij deze kleine baai met grote persoonlijkheid omarmen. Als u zin hebt om de omgeving te verkennen, kunt u de Cueva de los Arcos vinden, waar de rotsen verschillende bogen vormen die een ruimte creëren die typisch is voor een sprookjesfilm.

Playa de la Granadella: Iets verder weg vindt u dit strand in de vorm van een paddestoel. Natuur en rotsformaties omringen dit strand ver weg van lawaai en vervuiling. Kenmerkend voor dit gebied is het gladde en volkomen transparante water.

Ambolo Beach: Een langgerekt strand, waar u zowel een rotsachtig gedeelte als een gedeelte met kleine kiezelsteentjes en glad zand vindt. U kunt het gebied verkennen en rondwandelen en er is een uitkijkpunt waar u het hele strand en de kliffen kunt observeren.

De inham van Los Tiestos: Als u naar een verborgen hoekje wilt gaan waar discretie de belangrijkste kwaliteit is, raden wij u aan deze unieke passage te bezoeken. Het is een baai die zich zowel richt tot sportievelingen die van avontuur houden als tot hen die zich willen losmaken en zich willen laten fotograferen in een verbazingwekkende grot in de vorm van een boog, het resultaat van de natuur.

Cala Llebeig: Het is een U-vormige fantasie van een plaats waar elke hoek fotografeerbaar is. Omgeven door een gedeeltelijk groene zone met grote keien. Een magische baai waar de zon de zee weerspiegelt en doet denken dat er diamanten in de zee liggen omdat die zo helder schijnt. Als u een wandelroute wilt volgen, is er een pad geschikt voor alle leeftijden dat begint in de baai van Moraig en eindigt in deze baai, en vice versa.

Details van Cumbre del Sol

  • Cumbre del Sol, Alicante

Villa's in Benitachell

Geniet van een op maat gemaakte accommodatie en maak uw vakantie onvergetelijk.