Geen borg info

COVID. Volledige terugbetaling van uw boeking info

Gratis annulering info

Cova dels Arcs

Als u een unieke ruimte wilt bezoeken die door Moeder Natuur is gecreëerd, raden wij u aan deze fantastische grot te verkennen die Woody Allen zelf in een van zijn films zou opnemen. De rotsformatie vormt verschillende bogen in zee en om er te komen, heeft u een gemakkelijke toegangstrap die geschikt is voor alle leeftijden. Als u van avontuur houdt, kunt u deze grot bereiken door te kajakken of te duiken, of als u in de baai van Moraig bent, kunt u een wandeling naar rechts maken om er te komen. Als u met de auto of de fiets gaat, is er ook een zone waar u uw voertuig relatief dicht bij de grot kunt parkeren.

Dit is een van de meest fotografeerbare grotten van Benitachell, waar zich bovenaan een gat bevindt waar de zonnestralen door naar binnen dringen, wat een spotlight oplevert die iedereen die het ziet zal verbazen en verbazen. Bovendien creëert het een unieke sfeer die op elk moment van de dag even mooi is. Een tip: als u wilt duiken en op de rotsen op de grond wilt lopen, raden wij u aan laarsjes of krabschoenen te dragen, omdat de rotsen nat zijn van de zee en het risico bestaat dat u uitglijdt of ongemakken aan uw voeten krijgt.

Als u de dag op een strand wilt doorbrengen, raden wij u aan de dag door te brengen in de baai van Moraig, waar tijdens de zomervakantie een strandbar is waar u kunt eten en drinken wat u maar wilt, en als u geen stoelen en parasols heeft, kunt u een aantal ligstoelen en parasols huren.

Details van Cova dels Arcs

  • Cova dels Arcs, Cala del Moraig 03726 El Poble Nou de Benitatxell Alicante España

Villa's in Benitachell

Geniet van een op maat gemaakte accommodatie en maak uw vakantie onvergetelijk.