Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Moraig Cove

Als u zin hebt om een baai met een bijzondere charme te ontdekken, ver weg van alle beschaving en lawaai, raden wij u aan naar de baai van Moraig te gaan. Het is gelegen in Poble Nou de Benitatxell, waar het mooie weer, de klif die het omringt en de kleur van het water de hoofdrolspelers zijn van deze ongelooflijke baai. Een plek geschikt voor alle leeftijden. U kunt allerlei activiteiten doen, zoals diepzeeduiken met behulp van een zuurstofpomp. U kunt duiken en zwemmen in de diepten van de zee. Als u echter alleen een duikbril en een snorkel hebt, kunt u snorkelen op zeeniveau waar u alle soorten of waterplanten kunt observeren. Als u meer van zandsporten houdt, raden wij u aan wat peddels of een bal mee te nemen, zodat zowel kinderen als volwassenen zich kunnen vermaken.

Als u de hele dag of bijna de hele ochtend in de baai wilt doorbrengen, raden wij u aan een lunchpakket en verfrissingen mee te nemen voor de warme, zonnige dagen. Op de weg uit de baai, relatief dichtbij, vindt u echter verschillende restaurants. Als u van plan bent lang te blijven, en u niet oncomfortabel op uw handdoek wilt zitten, raden wij u aan stoelen mee te nemen, want de baai bestaat uit fijn zand en kleine kiezels, dus als u geruime tijd wilt blijven is het beter dit te weten.

Als het zomer is, zal er waarschijnlijk een parasol en ligstoel staan, maar als het een andere seizoensperiode is of als u niet voor de huur wilt betalen, raden wij u aan een parasol mee te nemen om het comfortabeler te hebben zonder u bloot te hoeven stellen aan de zon; zonnebrandcrème om te voorkomen dat u verbrandt; een koelbox om het eten en drinken mee te nemen dat u het lekkerst vindt; een handdoek om zich af te drogen en op het zand te liggen; een zonnebril en een pet; een paar booties om deze magische plek te kunnen verkennen en al het vermaak waar u zin in heeft, of het nu een kaartspel is, een peddelsurfplank of een kajak om de omgeving van de baai te verkennen! Verken een droomplek!

Details van Moraig Cove

  • Cala Moraig, 03726 Benitachell, Alicante

Villa's in Benitachell

Geniet van een op maat gemaakte accommodatie en maak uw vakantie onvergetelijk.