Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Vakantie in Benitachell

Geniet van een welverdiende vakantie in een droomachtige omgeving.

Wat is er te zien in Benitachell?

Benitachell heeft een zeer rijk historisch verleden, dorpen hebben de gemeente doorkruist en voorbeelden van architectuur achtergelaten die men nog steeds in verschillende delen van de gemeente kan zien.

In de hele stad zijn er monumenten, plaatsen zoals het stadhuis, de Portalet, de kerk van Santa María Magdalena en de Otario Jaime Llobell zijn voorbeelden van christelijke bouwwerken die vandaag de dag nog steeds bestaan.

Maar naast cultuur onderscheidt Benitachell zich ook door zijn talrijke natuurgebieden. Daarboven bevindt zich de Cova dels Arcs, een door de zee gebeeldhouwde ruimte in de vorm van een grot, die toegankelijk is vanaf de Cala del Moraig. Moet je zien.

Ontdek wat u allemaal kunt doen tijdens uw vakantie in Benitachell.

Villa's in Benitachell

Geniet van een op maat gemaakte accommodatie en maak uw vakantie onvergetelijk.

Essentiële plannen in Benitachell

Er zijn zowel plannen voor de kust als voor het binnenland. Vanuit La Cumbre del Sol vindt u plaatsen om optimaal van de zomer te genieten en vanuit Poble Nou kunt u genieten van de typische natuurlijke omgeving van het gebied.

Stranden en baaien van Benitachell

De kustlijn van Benitachell heeft hoekjes en gaatjes tussen de kliffen die volledig natuurlijke ruimtes vormen waar u zich kunt losmaken en een dag met het gezin kunt doorbrengen.