Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Vakantie in Benissa

Geniet van een welverdiende vakantie in een droomomgeving.

Wat te zien in Benissa?

Benissa is één van de favoriete en meest gekozen plaatsen voor een vakantie aan de Costa Blanca. Het is gelegen in het noordoosten van Alicante, in de bekende streek van de Marina Alta. Het biedt degenen die hier komen een historische oude stad, prachtige natuurgebieden en een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

Een van zijn charmes is de ecologische wandeling, een route die favoriet is geworden bij degenen die dit kleine stukje paradijs bezoeken.

Ook de kust van Benissa is het vermelden waard, vol droomstranden en baaien waar u een dag kunt doorbrengen om niet te vergeten. Maar als u de voorkeur geeft aan iets meer stedelijks, moet u zeker een bezoek brengen aan de oude stad. Het is voor velen onbekend omdat het niet aan de kust ligt, dus.... aarzel dan niet om het te ontdekken!

We willen niet vergeten u te vertellen over de heerlijke gastronomie, niet alleen van Benissa, maar van de hele Marina Alta. Als u op zoek bent naar de meest traditionele smaak, raden wij u de octopus stoofpot aan.

Ga je mee?

Villa's in Benissa

Geniet van een op maat gemaakte accommodatie en maak uw vakantie onvergetelijk.

Essentiële plannen in Benissa

Benissa is een van de mooiste plaatsen in de Marina Alta, met een oude binnenstad met vele eeuwen geschiedenis, unieke monumenten en een kustlijn waar u kunt genieten van de natuur in al haar pracht.