Geen borg info

10% AANBETALING, 90% 30 DAGEN VOORAF

Gratis annulering info

Vakantie in Altea

ieders droombestemming voor een zomervakantie.

Wat is er te zien in Altea?

Als uw volgende bestemming de provincie Alicante is, nodigen wij u uit om naar een van de meest charmante stadjes in de omgeving te komen, Altea. Noteer het zodat je niets mist.

Altea is vol charmante plekjes om te ontdekken. Het onderscheidt zich door zijn oude stad, een charmante plaats om door de straten te slenteren en de talrijke ambachtelijke winkeltjes te ontdekken en te genieten van de buitenversiering van de witte huizen. Wandelend door het centrum komt u langs de parochiekerk van Nuestra Señora del Consuelo, die met haar blauwe koepels doet denken aan de kerken van de Griekse eilanden. Vlakbij bevindt zich het uitkijkpunt van de kroniekschrijvers waar u de hele indrukwekkende baai kunt overzien, zelfs de rots van Ifach in Calpe of de gebouwen van Benidorm.

Altea onderscheidt zich ook door zijn inhammen en stranden, met fijn zand en doorzichtig water. Na een duik kunt u een wandeling maken langs de promenade en de haven van de stad, de ideale plek om te lunchen of dineren en de gastronomie van de streek te ontdekken.

Denk je dat dat alles is? Lees verder om te ontdekken wat er allemaal te doen is in Altea.

Villa's in Altea

Wij hebben de perfecte accommodatie voor u! Comfortabel en met alles wat u nodig heeft om te genieten van een perfecte vakantie aan de Costa Blanca, mis dan ook niet onze selectie!

Must-do's in Altea

Wat kunt u doen in Altea? De vraag is wat u niet kunt doen! Het is een van de favoriete bestemmingen aan de Costa Blanca vanwege de herinneringen die het achterlaat. Een oude stad die zo uit een sprookje komt, onovertroffen uitzichten, een natuurlijke omgeving en kleine exotische hoekjes.

Stranden en baaien van Altea

De kust van Altea biedt enkele van de meest betoverende stranden en baaien van onze kustlijn. Of het nu gaat om gezellige baaien om af te koppelen of lange stranden, zoals Albir, om volop van de zomer te genieten.